VÉGEZZE EL A LEGPONTOSABB
ÉS LEGMEGBÍZHATÓBB

SZEMÉLYISÉGTESZTET

Az ön IQ-ja, személyisége és képességei határozzák meg, hogy ön mennyire lesz sikeres és boldog. Az Oxfordi képességelemzés 1960 óta már rengeteg embernek segített. Ez a teszt mérhető, pontos elemzést nyújt, ezt követően pedig egy kiértékelés keretében személyesen önnek szóló gyakorlati tanácsokat is kap, amelyek a tesztje eredményein alapulnak.

Önnek senki máséhoz nem hasonlítható személyiségjegyei vannak – ezek közül némelyik képessé teszi önt arra, hogy nagy dolgokat érjen el az életben, másokról viszont úgy találhatja, hogy hátráltatják önt, és így nem bontakozhatnak ki az önben rejlő valódi lehetőségek.

Adatvédelmi információk
Az ön adatait csak e személyiségteszt és a teszt kiértékelése céljára használjuk. Amennyiben igényli, kaphat további információkat a Scientologyról. Az ön adatait semmilyen formában nem adjuk át harmadik félnek. Ha nem szeretne további e-maileket kapni tőlünk, az üzenet alján lévő linkre kattintva leiratkozhat. További részletekért bármikor megnézheti az Adatvédelmi irányelveket.

HOGYAN MŰKÖDIK?

1. lépés: VÉGEZZE EL A TESZTET

Az Oxfordi képességelemzés (OCA) különválasztja és egyenként megvizsgálja azt a 10 fontos személyiségjegyet, amely befolyással van a jövőjére.

Ez egy tényszerű, tudományos elemzés, amelynek az ön válaszai képezik az alapját. Ez az ön véleménye saját magáról. A teszt körülbelül egy órát vesz igénybe.

2. lépés: KÉRJE LE AZ EREDMÉNYEIT

Miután befejezte a tesztet, elkészítjük és megjelenítjük a személyiségelemzését. Ez kevesebb mint egy percet vesz igénybe.

Megmutatja az ön erősségeit és gyengeségeit: mely személyiségjegyeket tudja előnyére fordítani, és melyeknél van szüksége segítségre.

3. lépés: KIÉRTÉKELÉS

Az elemzés eredményeként kapott görbe konkrét személyiségjegyeket mutat, viszont e személyiségjegyek egymással való kapcsolata adja meg az ön személyiségének átfogóbb képét.

Ezért egy ingyenes konzultációt kínálunk, amelyben részletes kiértékelést kap a személyiségelemzése eredményeiről. Ezt az egyik képzett konzultánsunk fogja megadni önnek.

Ebben a személyes interjúban jobb megértést fog nyerni, hogy melyek a személyiségének erős oldalai, milyen gyenge pontok figyelhetők meg, és megbeszélik, hogy milyen úton javasolt elindulnia a gyors és tartós siker felé.


AZ OCA MITŐL OLYAN KÜLÖNLEGES?

Az OCA-teszt egyszerre nyújt eredményeket és gyakorlati megoldásokat.

Amint ön különválasztja és egyesével megvizsgálja a személyisége fő területeit, magabiztosabb, sikeresebb és boldogabb lehet, mint azt bármikor gondolta volna. Ha megtudja, melyik személyiségjegyei válnak jelenleg előnyére az életben, és melyeken kéne javítani, utána lépéseket tud tenni abba az irányba, hogy tovább erősítse személyiségének erős oldalait, és felülkerekedjen a gyengeségein.

Ráadásul az OCA és az ezt követő kiértékelés INGYENES, és nem jár semmilyen további kötelezettséggel.

Sokan azok közül, akik elvégzik a javasolt tanfolyamokat, azt tapasztalják, hogy jelentősen javul a személyiséggörbéjük és az IQ-juk.

ISMERJE MEG IGAZI ÖNMAGÁT

Életünk nagy részében azt tanították nekünk, hogy a személyiség egy genetikus tulajdonság, amelyet nem lehet megváltoztatni, és egyszerűen csak meg kell tanulnunk „együtt élni vele”. Ám ez egyszerűen nem igaz. Az igazság az, hogy ön igenis tud változtatni a személyiségén, és lehet sokkal jobb és boldogabb önmaga, aki tudatosan és könnyedén néz szembe az élet kihívásaival, és győzi le ezeket: ön lehet valódi önmaga.

  • Találja meg a problémás területeket az életében, tudja meg, milyen szintű a saját boldogsága, stabilitása, önbizalma és még sok más!
  • Hogyan befolyásolja a személyisége azt, hogy ön mennyire tud jól kijönni másokkal?
  • Ismerje meg a személyisége erős oldalait, és hogy hogyan tudja tovább erősíteni ezeket – így többet érhet el az életben.

SIKERBESZÁMOLÓK

VÁLASZOKAT TALÁLTAM

„Sok régi kérdésemre választ kaptam. Volt olyan is, amiről nem is tudtam, hogy egyáltalán tudnom kéne. Már-már túl egyszerűnek tűnt, és fel is tettem magamban a kérdést: »Ez tényleg ilyen egyszerű lenne?« És tényleg az!” – David

ELÉRTEM A CÉLJAIMAT

„Azzal, amit megtudtam, sikeressé tudtam válni a szakterületemen a munkámban, és azt kell mondanom, hogy valóban segített nekem elérni az álmaimat, méghozzá a lehető legjobb módon.” – Daniella

BIZONYOSSÁGOT SZEREZTEM

„Korábban nagyon bizonytalan voltam, és sokszor azon tűnődtem, hogy miért nem vagyok sikeres az életben. De most sokkal határozottabb vagyok. Jobban tudok bánni az emberekkel, és tudok segíteni nekik. Most már ismerem önmagam!” – Cynthia

JAVULT A KAPCSOLATOM

„Eredetileg nagyon szeretek a szabadban lenni, és menni a magam feje után. De sokkal jobb lett a kapcsolatom az emberekkel. Most nagyon jól kijövök a feleségemmel. Élvezem a mindennapokat! Úgy tűnik, nincs semmi, amivel most ne tudnánk megbirkózni.” – Shawn