VÉGEZZE EL A LEGPONTOSABB
ÉS LEGMEGBÍZHATÓBB
SZEMÉLYISÉGTESZTET

Önnek egyedi személyiségjegyei vannak – ezek közül némelyik képessé teszi arra, hogy nagy dolgokat érjen el az életben, másokról viszont úgy találhatja, hogy hátráltatják, ezért nem tudja kiaknázni az önben rejlő valódi lehetőségeket.

A személyisége határozza meg, hogy mennyire lesz sikeres és boldog. Az Oxfordi képességelemzés 1960 óta millióknak segített már. Ez a teszt mérhető, pontos elemzést nyújt, majd a tesztet követő kiértékelés során olyan gyakorlati tanácsokat kap, amelyek a tesztje eredményein alapulnak és személyesen önnek szólnak. Az Oxfordi képességelemzés feltárja az ön véleményét saját magáról.

Adatvédelmi információk
Az ön adatait csak e személyiségteszt és a teszt kiértékelése céljára használjuk. Amennyiben igényli, kaphat további információkat a Scientologyról. Az ön adatait semmilyen formában nem adjuk át harmadik félnek. Ha nem szeretne további e-maileket kapni tőlünk, az üzenet alján lévő linkre kattintva leiratkozhat. További részletekért bármikor megnézheti az Adatvédelmi irányelveket.

ISMERJE MEG IGAZI ÖNMAGÁT

Életünk nagy részében azt tanították nekünk, hogy a személyiség egy genetikus tulajdonság, amelyet nem lehet megváltoztatni, és egyszerűen csak meg kell tanulnunk „együtt élni vele”. Ám ez egyszerűen nem igaz. Az igazság az, hogy ön igenis tud változtatni a személyiségén. Jobb képességűvé és boldogabbá válhat – olyan valakivé, aki könnyedén néz szembe az élet kihívásaival, és könnyedén győzi le azokat; ön valódi önmaga lehet.

  • Találja meg élete problémás területeit, és tudja meg, milyen szintű a saját boldogsága, stabilitása, önbizalma és még sok más.
  • Hogyan befolyásolja a személyisége azt, hogy mennyire tud kijönni másokkal?
  • Ismerje meg az erősségeit, és azt, hogyan tudja tovább erősíteni ezeket, hogy többet érjen el az életben.

HOGYAN MŰKÖDIK?

1

1. lépés: VÉGEZZE EL A TESZTET

Az Oxfordi képességelemzés különválasztja és egyenként megvizsgálja azt a 10 alapvető személyiségjegyet, amely meghatározza az ön jövőjét.

Ez egy tényszerű, tudományos elemzés, amelynek az ön válaszai képezik az alapját. Ez az ön véleménye saját magáról. A teszt körülbelül egy órát vesz igénybe.

2

2. lépés: KÉRJE LE AZ EREDMÉNYEIT

Miután befejezte a tesztet, elkészítjük és megjelenítjük a személyiségelemzését. Ez kevesebb mint egy percet vesz igénybe.

Ez majd megmutatja önnek az erősségeit és gyengeségeit – azt, hogy mely személyiségjegyeket tudja előnyére fordítani, és melyeknél van szüksége segítségre.

3

3. lépés: KIÉRTÉKELÉS

Míg az elemzés eredményeként kapott görbe konkrét személyiségjegyeket mutat, e személyiségjegyek egymással való kapcsolata adja meg az ön személyiségének átfogóbb képét.

Ezért egy olyan ingyenes konzultációt kínálunk, amelyben az egyik képzett munkatársunk részletes kiértékelést ad a személyiségelemzése eredményeiről.

Ebben a személyes interjúban jobb megértést fog nyerni arról, hogy melyek a személyiségének erős, illetve gyenge oldalai, majd megbeszélik, hogy milyen úton javasolt elindulnia a gyors és tartós siker felé.


AZ OCA MITŐL OLYAN KÜLÖNLEGES?

Nem létezik még egy ilyen személyiségteszt, amely eredményeket és egyben gyakorlati megoldásokat is kínál.

Amint képes arra, hogy különválassza és egyesével megvizsgálja a személyisége fő területeit, magabiztosabb, sikeresebb és boldogabb lehet, mint azt bármikor gondolta volna. Felfedezve, hogy mely személyiségjegyei hatnak jótékonyan az életére, illetve, hogy melyeken kellene javítania, képes lesz megtenni a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy tovább erősítse a személyisége erős oldalait, és felülkerekedjen a gyengeségein.

A teszt és az azt követő konzultáció ingyenes, és semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Sokan azok közül, akik elvégzik a javasolt tanfolyamokat, azt tapasztalják, hogy jelentősen javul a személyiséggörbéjük és az IQ-juk.

SIKERBESZÁMOLÓK

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

„Az Oxfordi képességelemzés rengeteg kérdésemet megválaszolta. Azokat a kérdéseket, amelyek után kutattam. Már-már túl egyszerűnek tűnt, és fel is tettem magamban a kérdést: »Ez tényleg ilyen egyszerű lenne?« Tényleg az!” – David

MEGVALÓSULT CÉLOK

„Azzal, amit megtudtam, sikeressé tudtam válni a szakterületemen és a munkámban, és azt kell mondanom, hogy valóban segített elérni az álmaimat, méghozzá a lehető legjobb módon.” – Daniella

BIZONYOSSÁGOT SZEREZNI

„Korábban nagyon bizonytalan voltam, és sokszor tűnődtem azon, hogy miért nem vagyok sikeres az életben. Most sokkal határozottabb vagyok. Jobban tudok bánni az emberekkel, és tudok nekik segíteni. Most már ismerem önmagam.” – Cynthia

KAPCSOLATOK JAVÍTÁSA

„Nagyon jól kijövünk a feleségemmel. Élvezem a mindennapokat. Úgy tűnik, nincs semmi, amivel ne tudnánk megbirkózni.” – Shawn